bhv-boc-header-1
boc-bhv-pop

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Wie weet er binnen uw organisatie exact wat er moet gebeuren in een noodsituatie? Hoe moet uw pand worden ontruimd bij brand en wie kan eerste hulp verlenen bij een ongeluk? Het hebben van voldoende BHV’ers kan levens redden, bovendien ben je als werkgever wettelijk verplicht bedrijfshulpverlening te bieden.

Klassikaal 

Dit is een tweedaagse cursus waarin theorie en praktische oefeningen met elkaar worden afgewisseld. De cursus wordt afgesloten met een examen en bij een positief resultaat ontvangt de cursist een certificaat van NIBHV en een pasje. Deze zijn beiden een jaar geldig.

E-learning

Deze cursus is ook gedeeltelijk via E-learning te volgen. Bij e-learning volg je het theoriegedeelte door middel van zelfstudie. Dit gedeelte moet eerst met een voldoende worden afgerond alvorens een praktijkdag zal plaatsvinden. Tijdens deze praktijkdag staat de praktische toepassing van de hulpverlening centraal waarna aan het einde van de dag het praktijkexamen zal plaatsvinden. Bij positief resultaat ontvangt de cursist een NIBHV-certificaat en een pasje.

BHV herhalingscursus 

De herhalingscursus Bedrijfshulpverlening kan uitsluitend klassikaal worden gevolgd. Bij deze cursus wordt de lesstof binnen één werkdag behandeld; zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden worden herhaald en aan het einde van de dag met een examen afgesloten. Bij een positief resultaat wordt het NIBVH-certificaat en het pasje met één jaar verlengd.

AED

Er zijn ook mogelijkheden om de basisvaardigheden aan te vullen met kennis van hartdefibrillator apparatuur (AED). Dit hoort niet tot de standaard BHV-cursus.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 62 41 04