header-boc-1

Lesmateriaal

toegespitst op de praktijk

img-2931c

Veiligheid

staat voorop

globe-security-home-01

Evenementen.

klaar voor de praktijk

globe-security-home-05

Praktijk
ervaring.

stage lopen tijdens je opleiding

objectbeveiliging

Object
beveiliging.

in veilige handen

globe-security-home-04

Mensenmassa.

orde en overzicht houden

globe-security-home-08

GETRAIND.

door de besten

globe-security-home-06

Globe Group.

Alles onder één dak

 

globe-security-home-07

Mobiele surveillance.

MBO Beveiliging 2

img-2909c

Trainingen.

Weerbaarheid 

Agressiebeheersing

Niet alleen collega's in de buitendienst of met een baliefunctie krijgen te maken met agressie. Ook telefonisch kunnen uw medewerkers bedreigingen ontvangen of er zijdelings mee te maken krijgen. Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer zoals intimidatie en agressie komt helaas steeds vaker voor en is een organisatiebreed probleem.

Omgaan met agressie

Een cursus agressiebeheersing helpt bij het weerbaarder maken van personeel. Tijdens de cursus is er aandacht voor individuele kwaliteiten van uw personeel maar er wordt ook gekeken naar de kracht van de samenwerking van uw medewerkers als team.

Door in te spelen op mogelijke bedreigende situaties en concrete handvatten mee te geven, krijgen medewerkers meer zelfvertrouwen en zullen ze na het volgen van de cursus meer werkplezier ervaren. De praktijk wijst uit dat door het volgen van deze cursus ook het aantal ziektemeldingen vermindert.

Cursus op maat 

Geen bedrijf is het hetzelfde. De cursus wordt op maat gemaakt voor úw specifieke situatie. We gebruiken voorvallen die zich daadwerkelijk in uw bedrijf hebben voorgedaan als input van het lesmateriaal of kijken naar situaties die zich zouden kunnen voordoen in uw organisatie.

Tijdens een uitgebreid voorgesprek worden de lengte en inhoud van de cursus bepaald, alsmede of de cursus incompany of op onze opleidingslocatie in Zelhem wordt gegeven.  

Meer informatie

Wilt u vrijblijvend meer informatie over deze training? Bel of mail gerust met Mirjam Roozegaarde, laat een bericht achter op ons contactformulier of kom eens binnengelopen tijdens een van onze gratis inloopmiddagen

 

Lees hier de blog die onze communicatieadviseur ooit schreef naar aanleiding van het volgen van de training agressiebeheersing.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 62 41 04