globe-security-team-mirjam-roozegaarde-header-1
globe-security-team-ilse-roozegaarde-header-2
globe-security-team-bennie-roozegaarde-header-1
globe-security-team-anja-boode-header-1
raymond-slider

Team

BOC Opleidingscentrum heeft een vakbekwaam en gemotiveerd team voor u klaarstaan, zowel qua kantoorpersoneel als docenten. Ook zo benieuwd welk gezicht bij welke naam hoort?

 • Globe_Security_Team_Mirjam_Roozegaarde

  Mirjam Roozegaarde

  Directeur

  Mirjam Roozegaarde is directeur van de Globe Group. Vanuit haar achtergrond in het onderwijs is ze Manager Algemene Zaken voor B.O.C. Opleidingscentrum. Ze is daarnaast verantwoordelijk voor het relatiebeheer binnen Globe Security en uw aanspreekpunt voor beroepsverkeersregelaars.

 • Globe_Security_Team_Ilse_Roozegaarde

  Ilse Roozegaarde

  Directeur

  Ilse Roozegaarde is directeur van de Globe Group. Haar specialisme ligt met name op het gebied van Evenementen en het maken van beveiligingsplannen, daarnaast verzorgt ze tevens het relatiebeheer en een gedeelte van de planning en administratie.

 • Globe_Security_Team_Bennie_Roozegaarde

  Bennie Roozegaarde

  Directeur

  Oprichter van de Globe Group in 2002. Bennie Roozegaarde is de algemeen directeur van de bedrijven Globe Security, B.O.C. Opleidingscentrum en www.europetraffic.nl

 • Raymond Zaalmink

  Raymond Zaalmink

  Praktijkopleider BOC, Planner en Coördinator Buitendienst

  Raymond Zaalmink is ons multitalent. Hij is op meerdere afdelingen werkzaam als: Planner, Praktijkopleider van BOC Opleidingscentrum en Coördinator Buitendienst van Europe Traffic Support.

 • Sanne Wesselink

  Sanne Wesselink

  Receptie

  Sanne is onze receptioniste. Zij ontvangt gasten, beantwoordt de telefoon en ondersteunt de diverse afdelingen met verschillende administratieve werkzaamheden.