eso-header-default-1
boc-eso-header-1
eso-festival-header-1
eso-header-festival-1
eso-header-publiek-1
nixteam-header

Evenementenbeveiliger (ESO)

Event Security Officer

 

Ideaal als je naast je baan een opleiding wilt volgen en tijdens het evenementenseizoen op de leukste festivals en feesten aan het werk wilt!   

Vakken

Je leert een aantal wetgevingen zoals Strafvordering en Strafrecht, Persoons- bescherming en wet Wapens en Munitie. Ook krijg je les in beroepshouding, soorten evenementen, toegangscontrole, EHBO, ontruimen en crowd management. Het theoriegedeelte wordt afgesloten met een theorie-examen.

Praktijkstage

Bij een positieve uitslag van dit examen mag je beginnen met de praktijkstage. Deze praktijkstage houdt in dat je 10 praktijkopdrachten gaat maken en een praktijkexamen met goed gevolg moet afsluiten. BOC helpt je met het vinden van een stageplek. Vaak is het ook mogelijk om met collega's vanuit de Globe Group mee te lopen. 

Erkend certificaat

Als je de theorie en de praktijkstage behaald hebt, ontvang je daarna je het erkende certificaat van Stichting Vakexamens voor Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB-certifcaat).   

Verschil ESO-opleiding en MBO Beveiliging 2

De ESO-opleiding is vele malen sneller dan een volledige MBO Beveiliging 2 opleiding; je leert uitsluitend voor de beveiliging van evenementen, festivals, feesten etc. Perfect voor als je een (bij)baan in de beveiliging wil of uitsluitend weekend- of seizoenswerk wil doen. De opleiding is zowel via e-learning thuis als klassikaal te volgen. Wil je ook op bijvoorbeeld de mobiele surveillance, het geldtransport of in de objectbeveiliging aan de slag kunnen dan adviseren wij je om de volledige MBO Beveiliging 2 te volgen.

Wanneer kan ik beginnen?

Als je via e-learning thuis aan de slag wil, kun je ten alle tijde starten. Wil je liever klassikaal (1x per week, 's avonds tussen 19:00-22:00 uur) de lessen volgen dan kan dat op vaste momenten in het jaar. Neem contact met ons op voor informatie over de eerstvolgende startdatum van deze opleiding. 

Inloopmiddag

Meer informatie of een persoonlijk gesprek? Kom langs tijdens een van onze inloopmiddagen (iedere laatste donderdag van de maand) of laat je gegevens achter op ons contactformulier.

 

Download flyer opleiding ESO

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 62 41 04

Aanverwante onderwerpen 

Vacatures Globe Group
Werk zat!
MBO Beveiliger 2
Huntenpop

ESO festival header