header-boc-1

Lesmateriaal

toegespitst op de praktijk

img-2931c

Veiligheid

staat voorop

globe-security-home-01

Evenementen.

klaar voor de praktijk

globe-security-home-05

Praktijk
ervaring.

stage lopen tijdens je opleiding

objectbeveiliging

Object
beveiliging.

in veilige handen

globe-security-home-04

Mensenmassa.

orde en overzicht houden

globe-security-home-08

GETRAIND.

door de besten

globe-security-home-06

Globe Group.

Alles onder één dak

 

globe-security-home-07

Mobiele surveillance.

MBO Beveiliging 2

img-2909c

Trainingen.

Weerbaarheid 

Tarieven

De tarieven voor opleidingen en cursussen zijn vooraf lastig vast te stellen. Dit komt omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn binnen je persoonlijke situatie.

Werkgevers

Ben je op zoek naar een cursus op maat in groepsverband? Te denken valt aan BHV of VCA of een cursus agressiebeheersing? Ook het bij- en omscholen van personeel naar bijvoorbeeld beroepsverkeersregelaar komt regelmatig voor; uw medewerkers worden breder inzetbaar binnen uw eigen organisatie.

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, maken we graag een afspraak om uw specifieke situatie te bespreken. Laat uw gegevens achter op ons contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Werken voor je opleiding

In sommige gevallen is het mogelijk om te werken voor je opleidingskosten.

Wij zijn onderdeel van de Globe Group. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld een opleiding tot beveiliger of verkeersregelaar zou kunnen bekostigen door (een gedeelte van) de opleidingskosten terug te verdienen met gewerkte uren. Let op: dit is niet altijd mogelijk en afhankelijk van het aanbod vacatures bij Globe Security of Europe Traffic Support. 

 

Subsidie

Vanuit het UWV werden vroeger scholingsvouchers beschikbaar gesteld voor mensen in bijvoorbeeld een bijstandssituatie of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die zich zouden willen laten omscholen. Helaas zijn deze scholingsvouchers afgeschaft. Echter, we zullen samen met onze opleidingscoördinator altijd kijken naar jouw specifieke mogelijkheden om in aanmerking te kunnen komen voor bijvoorbeeld subsidiemogelijkheden. 

Meer informatie?

Voor vrijblijvend meer informatie, mag je altijd de laatste donderdag van de maand tijdens onze inloopmiddag binnenlopen.
Kun je niet wachten en wil je eerder een afspraak met onze opleidingscoördinator? Bel dan tijdens kantooruren 0314 - 62 41 04 of laat je gegevens achter op ons contactformulier zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 62 41 04